MojNs.rs logo

Perladent

Ako vam je potreban stomatolog u Novom Sadu, onda je stomatološka ordinacija Perladent pravo mesto za Vas. Ordinacija je osnovana u  maju 2007. godine. Tokom proteklih godina imali smo čast i zadovoljstvo da se brinemo o zdravlju zuba brojnih sugrađana, ali i ljudi koji su u našu ordinaciju, po preporuci, stizali sa svih strana sveta, kako iz  susednih država tako i iz brojnih udaljnih zemalja, od Velike Britanije do Južne Afrike, od Kanade do Australije.

Ljubaznost i požrtvovanost naših stomatologa, nastojanje da svaka intervencija bude što bezbolnija, prihvatljive i pristupačne cene, razlozi su zadovoljstva naših pacijenata. Nakon pruženih stomatoloških usluga, svaki naš klijent ima dobar povod da pokaže svoj biserni osmeh.

Ne oklevajte  i slobodno zakažite besplatan pregled u našoj ordinaciji, kako biste što pre proverili stanje vašeg  oralnog zdravlja, uklonili eventualne probleme i postali član velike porodice naših srećnih pacijenata. Savetujemo vam da naša stomatološka ordinacija bude cilj vaše posete svakih šest meseci. Na taj način ćete preduprediti pojavu ili širenje nekih bolesti zuba, unaprediti svoje celokupno zdravlje i izbeći neprijatne bolove.

 

KONTAKT