MojNs.rs logo

Restoran VonAmor

Restoran caffe VonAmor se nalazi u ulici Ćirila i Metodija broj 56, u blizini restorana Romanov i gimnazije Laza Kostić.

Najbolja hrana u Novom Sadu po najpovoljnijim cenama u gradu, vrhunska pića, profesionalna usluga i moderan ambijent su elementi po kojima je caffe VonAmor lako prepoznatljiv. Dugu tradiciju organizovanja proslava u sklopu Restorana Romanov, preneli smo i na caffe VonAmor čiji ambijent je idealan za proslave, a posebno manja venčanja i rođendane.

Male,gradske,moderne svadbe su naša specijalnost. Besprekorna organizacija male svadbe, ukusna hrana, kvalitetna pića, uređen prostor, parking i idealna lokacija čine caffe VonAmor malim romantičnim utočištem za sve koji žele malo, intimno venčanje u krugu porodice i prijatelja.

Restoran caffe VonAmor je otvoren svaki dan i subotom od 08:00-22:00h, u tom periodu možete svratiti do nas na piće ili kvalitetan i zdrav porodični ručak.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije nazovite nas na broj 065/8888-252 ; a možete pogledati naš jelovnik ili odmah uraditi rezervaciju.

 

 

KONTAKT